Predstavenie Bikeparku Vráble + Fotosession

Vo Vrábľoch už nejaký ten rok funguje zaujímavý dirtpark. Junkride team je v ňom ako doma, takže už nechýba ani v sekcii BIKEPARKY na našej stránke. Minulý týždeň sme spáchali aj menšiu fotosession a tu si môžete pozrieť výsledok…

 

Dirtový spot vo Vrábľoch (v Nitrianskom okrese) sa nachádza popri rieke Žitave asi 300 metrov za Tescom popri hrádzi.

 

Tento areál bol vybudovaný v roku 2008 za veľké peniaze, ale nanešťastie neodbornými pracovníkmi, čoho dôsledkom tu nebolo v podstate nič jazditelné až na U-Rampu. Chalani si teda dirty museli prerábať svojpomocne do jazditeľnej podoby. Väčšej rekonštrukie dirtov sa dočkali až v roku 2011 vďaka Adrianovi Mihalíkovi, ktorý vybavil grant v hodnote 500€ z nadácie O2 Think Big. Teraz sa tu nachádzajú 3 dirty s drevenými odrazmi, prvý s medzerou 4m a daľšie dva menšie. Okrem dirtov sa tu nachádza aj menšia bikrosová dráha, 3 dropy, 2 nepojazdné wallridy a celkom fajnová minirampa.

 

Poloha dirtov je parádna a je tu možnosť postaviť mnoho dalších skokov, problém je s údržbou a šejpovaním skokov, na ktoré jé vo vrábľoch malý počet jazdcov. Tri hlavné drity sú ale šejpnuté vždy, takže neváhajte a prídite kedykoľvek pojazdiť !

 

Bikepark je voľne dostupný a otvorený pre každého zdarma.

 

Ak máte akékoľvek otázky ohľadom tohto spotu, alebo ak chcete prísť, tak kontaktujte miestneho Aďa Bujalka
Kontakt:
FB – Aďo Bujalko
Mobil – 0908446060

Popis parku bude trvalo dostupný v našej sekcii BIKEPARKY: www.junkride.sk/bikeparky.html

 

Z minulotýždňovej fotosession s fotografom Marekom Švančarom a ridermi Aďom Bujalkom, Jakubom Ježkovským a Viktorom Oroszom vznikli tieto fotečky:

 

Aďov barspin cez prvý

 

Viktor backflippin cez prvý

Aďov no hander:

Viktorov invert v mini:

 

 

Kompletná galéria:

 

Fotos by Marek Svancara: mareksvancara.com

 

Minulý rok sa v parku odohrala dirtová súťaž EAT SOME DIRT, ktorá sa bude konať aj tento rok. Sleduj stránku junkride.sk a dozvieš sa kedy, vidíme sa tam !

 

Ride!