KINK BMX 2013

Predstavujeme Vám najnovšie modely kompletných BMX od New Yorkskej značky KINK Bike Co. pre rok 2013 ! BMX sú osadené kvalitnými komponentami od Kink a ich podznačky Mission. Žiaria fresh farbami a je na výber niekoľko rôznych modelov podľa cenových kategórii a štýlu jazdenia. 

 

V našej ponuke je od značky KINK celkovo 8 modelov BMX a 14 farebných kombinácii. Všetky BMX sú na sklade a ku každej BMX zdarma získate:

  • poštovné zdarma a doručenie už na druhý pracovný deň po objednaní
  • hárok nálepiek KINK
  • nálepky JUNKRIDE
  • manuál k údržbe
  • katalóg
  • 9 čísiel časopisu RIDE BMX Magazine v elektornickej forme zadarmo po zaregistrovaní svojej BMX na www.kinkbmx.com/register

 

 

Navyše môžete na všetky BMX od Kink použiť bonusovú kartu, vďaka ktorej získate prilbu TSG úplne zadarmo !

Bonusové karty: www.junkride.sk/eshop/113-bonusy

 

 

 

 

 

 

Predstavíme Vám základné modely:

 

KINK CURB BMX 2013

Curb je ideálny model pre začínajúcich freestyle BMX jazdcov od značky KINK Bike Co. BMX má parametre pre mladších riderov, ktorí práve začínajú s jazdením. Kvalitné komponenty a vynikajúca cena ľahko a rýchlo nakopne každého do sveta BMX ! Hmotnosť len 11.6kg

BMX sa skladá z komponentov KINK a Mission. Komponenty sú na úrovni podľa najnovších trendov a použité sú najlepšie technológie používané v tejto cenovej kategórii. Hlavnými prednosťami BMX sú Combo sedlo (sedlo+sedlovka v jednom), 3-dielne kľuky, prevod 25/9, hliníkové pedále, náboje na zapuzdrených ložískách a pod. Dĺžkou rámu 20″ a výškou riadidiel 8″ je BMX predurčená pre jazdcov s výškou do 160 cm.

Dostupné sú až 4 farebné kombinácie.

Kink Curb 2013:

 

KINK GAP BMX 2013

BMX Gap pre pokročilých freestyle BMX jazdcov od značky KINK Bike Co. BMX má parametre pre riderov, ktorí už potrebujú komponenty vyššej kategórie schopné odolať častému a tvrdému jazdeniu. Hmotnosť len 11.5kgBMX sa skladá z komponentov KINK a Mission. Komponenty sú na úrovni podľa najnovších trendov a použité sú najlepšie technológie používané v tejto cenovej kategórii. Hlavnými prednosťami BMX sú pivotal sedlo Mission Monroe3-dielne kľuky, prevod 25/9, hliníkové pedále Mission, Cr-Mo riaditká Kink Uptown, náboje a stredové zloženie SPANISH na zapuzdrených ložískách a tiež napríklad integrované hlavové zloženie. BMX je ideálna pre jazdcov vo výške od 160cm do 180cm a na univerzálne jazdenie, hlavne v parku ale aj na dirtoch či streete.

GAP je dostupný v dvoch farebných kombináciách a aj vo verzii XL, ktorý má dlhší rám (21″) a vyššie riadidlá (8.5″)

Kink Gap 2013:

 

KINK WHIP BMX 2013

Kvalitná BMX od značky KINK Bike Co. (Rochester, New York) vybavená najlepšími komponentami a technológiami dostupnými v tejto cenovej kategórii. BMX je určená na jazdenie na vysokej úrovni a robenie všetkých trikov. Rám: 20.5″. Hmotnosť len 11.3kgBMX sa skladá z komponentov KINK a Mission. Rám, vidlica aj riaditká su kompletne z kvalitnej ocele 4130 Cr-Mo. Hlavnými prednosťami BMX sú pivotal sedlo Mission Monroe,3-dielne kľuky Mission Transit, prevod 25/9plastové pedále Mission Impulse, náboje a stredové zloženie SPANISH na zapuzdrených ložískách a tiež napríklad integrované hlavové zloženie. BMX je určená pre akýkoľvek štýl jazdenia a pre jazdcov nad 160cm.

Dostupné sú dve farebné kombinácie.

Kink WHIP 2013: 

 

Ďalšie BMX nájdete v našom e-shope kliknutím tu.

 

Galéria:

 

 

RIDE !