Začni jazdiť BMX !

Si mladý a rád by si robil niečo nové a zaujímavé, už ťa nebaví sedieť pri počítači a chcel by si zažiť viac zábavy ? Začni jazdiť na BMX a pridaj sa k nám !

 

BMX nieje len zaujímavý šport, ktorý ťa nenudí, nemusíš chodiť na tréningy, jazdíš si ako chceš s kamošmi, bez rozhodcov, ale navyše je to životný štýl, ktorý ťa úplne vtiahne. Budeš patriť do komunity zvanej FREESTYLE BMX. Máme tu pre teba nachystanej kopec zábavy, kopec nových parkov na jazdenie po Slovensku, množstvo bike akcií a hlavne ťa neminie dobrý pocit z krásnych dní strávených na tvojom biku ! Okrem toho všetkého spoznáš množstvo nových kamarátov, ktorí tiež jazdia a tiež konečne prevetráš svoje pri počítači znudené telo !   Všetko čo k tomu potrebuješ je chuť do jazdenia a zaobstarať si svoj BIKE ! 

 

Chuť do jazdenia dúfame že už máš, a s novou BMX ti radi pomôžeme. Idú vianoce a to je ideálny čas napísať ježiškovi. Preto sme pre Teba pripravili ponuku, ktorá ti pomôže dostať sa do sveta BMX.

 

Máme tu pre Teba špeciálny balíček za zvýhodnenú cenu 369€, ktorý ti pomôže ľahko, kvalitne a lacno začať jazdiť BMX  a venovať sa tak tvojmu obľúbenému športu ! 

 

Za 369€ u nás získaš BMX KINK Curb 2013, priblu TSG a chrániče FUSE!Špeciálny balíček za zvýhodnenú cenu 369€ obsahuje:

 

  • Kvalitná prilba od značky TSG – dostaneš prilbu podľa svojho výberu od značky TSG z našich skladových zásob. Vyber prilbu a napíš jej názov do poznámky k objednávke, prilby nájdeš tu: www.junkride.sk/eshop/33_tsg

  • Jeden pár chráničov od značky FUSE alebo KRK v cene do 50€ podľa tvojho výberu. Vyber chrániče a veľkosť a napíš do poznámky k objednávke. Chrániče nájdeš tu: www.junkride.sk/eshop/29_fuse

  • BMX KINK Curb 2013: Ideálny model pre začínajúcich freestyle BMX jazdcov od značky KINK Bike Co. (Rochester, New York). BMX má parametre pre mladších riderov, ktorí práve začínajú s jazdením. Kvalitné komponenty a vynikajúca cena ľahko a rýchlo nakopne každého do sveta BMX ! Hmotnosť len 11.6kg. Na výber máte zo 4 farebných kombinácii tejto BMX. Podrobnosti o BMX tu: www.junkride.sk/eshop/1287-kink-curb-bmx-prilba-chranice.html



Ako získať tento balíček? Jednoducho ho môžete objednať na našom e-shope na linku: www.junkride.sk/eshop/1287-kink-curb-bmx-prilba-chranice.html

 

Týmto balíčkom ušetríte až 60€ ! Samotnú BMX KINK Curb 2013 nájdete na našom e-shope tiež, jej cena je 329.90€.

 

Týmto balíčkom sa naše služby nekončia, okrem toho že máte poštovné zdarma, poskytujeme na BMX záruku 2 roky a servis prvý rok úplne zadarmo. Na našej stránke ďalej nájdete množstvo užitočných informácii ako začať s jazdením, na čo si dávať pozor, na ktorú bike akciu ísť alebo aký bikepark navštíviť ! Všetko nájdete v novinkách a v položkách v menu na tejto stránke.

 

V prípade akýchkoľvek otázok Vám radi pomôžeme a poradíme na e-mailovej adrese: marek@junkride.sk alebo na našom facebookovom profile Junkride Ridaz E-shop.

 

Pevne dúfame, že sme Vám pomohli a že sme Vám našli tú správnu cestu k BMX !

 

S pozdravom, Team JUNKRIDE.